Elias Gustafson spelar med Öis men bar Häckens tröja under en match mellan Häcken och IFK.
Elias Gustafson spelar med Öis men bar Häckens tröja under en match mellan Häcken och IFK. Bild: Nicklas Elmrin

Får inte fotbollsspelare ha andra lags tröjor?

Ska en spelare aktiv i ett lag tvingas att enbart ha detta lags attribut på sig på sin fritid? Vad kommer härnäst? skriver Fd Öis-anhängare.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Läser med förvåning att en spelare i Öis inte får plats i A-laget längre, efter att ha varit på en match mellan Häcken och Blåvitt iklädd en Häckentröja. Om orsaken till att han inte längre platsar i Öis A-lag är denna händelse blir man betryckt. Om en spelare i ett mediokert superettanlag inte kan ha en fritid där man kan gå på fotboll och uppträda iklädd en klubbtröja för att supportera ett av de spelande lagen verkar det som livegenskapen fått ett ansikte inom fotbollen.

Ska en spelare aktiv i ett lag tvingas att enbart ha detta lags attribut på sig på sin fritid? Vad kommer härnäst? Är det rimligt att låta fansen styra laguttagningen?

ANNONS

Fd Öis-anhängare

LÄS MER:IFK Göteborg jagar BP:s jättetalang Wilmer Odefalk

LÄS MER:Lagkapten Daniel Paulsons starka känslor – efter Öis säkrade kontrakt

LÄS MER:Efter eländiga säsongen – klev fram som kvalkung

ANNONS