Kött är nyttig mat, menar skribenten.
Kött är nyttig mat, menar skribenten. Bild: TTELA

Ett stor tack till er bönder!

Kött är nyttig mat, menar skribenten.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Jag vill ägna ett stort tack till alla bönder där ute i samhället! Ni får kämpa emot hat och attacker från miljöaktivister och veganer!

Ni får kämpa emot höjda skatter, bränslepriser etc, och ert arbete är redan tufft nog!

Jag är glad för att ni ger oss bra kvalitativ mat, kan inte förstå hur folk inte inser att mat som kommer direkt från en lokal bonde som har kor och andra djur som får går runt och beta fritt på stora marker skulle vara dåligt för oss?

Mat från djurriket är något vi konsumerat och ätit under flera tusen år, och så mycket vi äter i dag har vi ätit under mindre än 100 år!

ANNONS

Jag vill slutligen säga till alla läsare, använd logiskt tänkande och lita er inte förblindat på studier som säger att animaliskt fett och kött är dåligt, för ofta är personerna som äter detta ”ohälsosamma” för övrigt och rör på sig för lite, röker, och äter snabba kolhydrater och socker, och så ger man ”köttet” skulden.

Gör egna era bedömningar och kolla vart studierna kommer från och snälla låt våra bönder få utföra sitt jobb!

Carnivorelucas

LÄS MER:WWF: Undvik svensk kyckling

LÄS MER:Djurrättsaktivister klassas nu som våldsbejakande extremister

ANNONS