Kramarna i Postkodlotteriet spelades in innan covid-19, skriver Postkodlotteriets presschef.
Kramarna i Postkodlotteriet spelades in innan covid-19, skriver Postkodlotteriets presschef. Bild: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT

Distansen i Postkodlotteriet

Det L Hansson sett i tv-rutan är kramar och glädje som spelades in före covid-19, men som nu visas, skriver Roger Magnergård, Postkodlotteriet.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Replik

22/5 Var är distansen i Postkodlotteriet?

L Hansson frågar sig i GP var distansen i Postkodlotteriet är efter att ha sett kramar i samband med tv-program.

Postkodlotteriets medarbetare är väldigt seriösa med att leva efter de riktlinjer som gäller, så gott som samtliga arbetar hemifrån för att inte bidra till smittspridningen i samhället. Vinstbesked ges över telefon, liksom den senaste Grannyran som blev en digital folkfest. Det L Hansson sett i tv-rutan är kramar och glädje som spelades in före covid-19, men som nu visas.

Självklart längtar vi alla efter att allt ska bli normalt igen, att grannar som vinner tillsammans kan krama om varandra och Postkodlotteriets vinstutdelare kan resa land och rike runt för att sprida glädje. Där är vi inte ännu.

ANNONS

Roger Magnergård, presschef Postkodlotteriet

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS