Husdr.se har utfärdat utför PCR-test som de säger har analyserats på sveriges största laboratorium, som i själva verket inte fått ett enda prov skicka till sig från företaget.
Husdr.se har utfärdat utför PCR-test som de säger har analyserats på sveriges största laboratorium, som i själva verket inte fått ett enda prov skicka till sig från företaget. Bild: Jonas Lindstedt

De falska coronadokumenten är en vidrig skandal!

Kommer alla övriga svenska läkarintyg med negativa testresultat att överhuvudtaget godkännas utomlands framöver?

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Det är så att man faktiskt skäms rejält som svensk när det nu kommer ut till andra länders kännedom att en klinik i Göteborg utfärdat falska coronadokument. Historien är en smutsig, förfärlig och vidrig skandal! Att lilla nobelprislandet Sverige som står upp för det rätta nu plötsligt är orsaken till att massor med smittade personer kanske har lyckats resa ut runt i välden och sprida viruset och pandemin vidare.

Kommer alla övriga svenska läkarintyg med negativa testresultat att överhuvudtaget godkännas utomlands framöver?

Frågan är antagligen beroende av hur många förfalskade intyg kliniken och läkaren har utfärdat. Under nio månader går det att genomföra oerhört många intyg och tester. Tanken svindlar.

ANNONS

Michael Garderud, Västra Frölunda

LÄS MER:GP avslöjar: Svenskar har lurats med falska coronadokument

LÄS MER:Testade sig på ”Husdr.se” – kundernas ilska och oro

LÄS MER:Efter GP:s avslöjande om falska coronadokument – Ivo inleder tillsyn

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS