Ungern är ett fantastiskt land minus Viktor Orbán och hans regim, tycker skribenten.
Ungern är ett fantastiskt land minus Viktor Orbán och hans regim, tycker skribenten. Bild: Denes Erdos

Dags att bojkotta allt som kommer från Ungern!

Tills att de ändrar åsikter om Ukraina och Sveriges Natoansökan, skriver Jan-Erik Andersson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Efter Ungerns premiärministers många positiva uttalanden om Ryssland och deras diktator Vladimir Putin, negativa om att Ukraina inte längre är en suverän stat samt Ungerns vägran att godkänna Sveriges Natoansökan kanske är det dags att bojkotta allt som kommer från Ungern.

Vi bör inte åka på semester dit. Inte flyga med det ungerska flygbolaget Wizz Air, inte dricka ungerska viner, som tokajer, eller äta produkter som kommer från Ungern. Sverige bör också inom EU arbeta för att Ungern inte får de bidrag som gör att landet kan existera som det gör i dag. Totalbojkotta Viktor Orbáns Ungern och allt vad det står för tills de ändrar åsikter om Ukraina och Sveriges Natoansökan.

ANNONS

P.S. Ungern är ett fantastiskt land minus Viktor Orbán och hans regim.

Jan-Erik Andersson

LÄS MER:Kristersson hoppas ännu på Nato-ja i Vilnius

LÄS MER:Alf Svensson: Ungern godkänner Sverige

LÄS MER:Fem punkter: Sverige bricka i Erdogans maktspel

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS