Frihamnen skulle bli en fantastisk plats för ett nytt badhus ut på piren där Jubileumsbadet finns i dag. Bra med plats för parkering och skapar fina ytor där Valhalla ligger i dag, skriver Ralph Brocker.
Frihamnen skulle bli en fantastisk plats för ett nytt badhus ut på piren där Jubileumsbadet finns i dag. Bra med plats för parkering och skapar fina ytor där Valhalla ligger i dag, skriver Ralph Brocker. Bild: Patrick Sörquist

Bygg nytt Valhalla i Frihamnen

Slå två flugor i samma smäll. Bygg upp ett nytt Valhallabad i Frihamnen i samband med den Jubileumspark som ska byggas där, skriver Ralph Brocker.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS

Göteborgs stad planerar att lägga 135 miljoner på satsningar i Jubileumsparken med bland annat ett flytande bad och permanent bastu. Varför inte löpa lina ut?

Valhallabadet behöver ersättas och varför hålla på och trängas i evenemangsområdet med planering av ett nytt bad när det finns stora fina ytor i Frihamnen där ett nytt bad för Göteborg skulle passa fint. Slå ihop detta med Jubileumsparken och låt det finnas ett nytt flytande utebad och en ny stor simanläggning. Med ordentligt med bassänger och hopptorn.

Frihamnen skulle ju vara en fantastisk plats för ett nytt badhus ut på piren där Jubileumsbadet finns i dag. Bra med plats för parkering också och man kan frisläppa fina ytor där Valhalla ligger i dag.

ANNONS

Ralph Brocker

ANNONS