Insändarskribenten är skeptisk till linbanan.
Insändarskribenten är skeptisk till linbanan. Bild: Göteborgs stad

Bananrepubliken Sverige

Bry er om viktigare saker som vanligt folk har nytta av istället för en tramsig linbana, skriver F. Karlsson.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS

Angående den nya hemliga finansiären för linbanan. Det kostade 340 miljoner kronor för den förra utredningen för att komma fram till att lägga ner projektet. Hur mycket kommer det att kosta den här gången?

Sluta slösa bort mina skattepengar på sånt som inte är så viktigt. Jag undrar vem som tjänar pengar på utredningarna? Lägg pengarna på skola, vård och omsorg istället. Bry er om viktigare saker som vanligt folk har nytta av istället för en tramsig linbana. Ibland känns det som att vi inte bor i Sverige utan i en korrupt bananrepublik!?

F. Karlsson

LÄS MER:Hemliga aktörer vill finansiera och bygga linbanan i Göteborg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS