Detta är småsaker kan man tycka. Men det är verkligen inte ett trevligt klimat i samhället när en vanlig man med ett av uns civilkurage, på väg hem från jobbet, skall behöva känna sig hotad av en femtonåring, skriver insändarskribenten.
Detta är småsaker kan man tycka. Men det är verkligen inte ett trevligt klimat i samhället när en vanlig man med ett av uns civilkurage, på väg hem från jobbet, skall behöva känna sig hotad av en femtonåring, skriver insändarskribenten. Bild: Stefan Berg

Även ni i Långedrag måste ta ett snack med era ouppfostrade ungar

Jag blev kallad idiot och cp-skadad, vilket ju faktiskt är att håna en hel grupp med funktionshinder, när jag ifrågasatte varför man sätter sina slaskiga, smutsiga skor på sätena, skriver Claes P.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du skriva en egen insändare? Mejla till: friaord@gp.se. Vill du svara eller har du synpunkter på en insändare? Använd samma mejladress och ange vilken insändare det gäller.

ANNONS
|

Blev alldeles bestört över ungdomars beteende på buss 91 från Järntorget när jag var ute och åkte vid åttatiden på kvällen för ett tag sedan.

Jag blev kallad idiot och cp-skadad, vilket ju faktiskt är att håna en hel grupp med funktionshinder, när jag ifrågasatte varför man sätter sina slaskiga, smutsiga skor på sätena. Riktigt obehaglig var du kille runt femton år som kändes ordentligt hotfull.

Ni föräldrar i Långedrag tycks behöva ta ett snack med era tillsynes välmående men ack så ouppfostrade ungar.

Detta är småsaker kan man tycka. Men det är verkligen inte ett trevligt klimat i samhället när en vanlig man med ett av uns civilkurage, på väg hem från jobbet, skall behöva känna sig hotad av en femtonåring.

ANNONS

Ps.Varför öppnade du som körde nämnda buss bakdörrarna för ungdomarna när de bordade? Är det inte påstigning fram?

Claes P.

ANNONS