Enligt hörsägen från ledningen, beställs mycket mat, god och bra, skriver insändarskribenten.
Enligt hörsägen från ledningen, beställs mycket mat, god och bra, skriver insändarskribenten. Bild: JONAS EKSTROMER

Attendos drömboende finns bara på papper

Attendo är visserligen affärsdrivande, men så snåla och giriga får inga ansvarstagande vårdinrättningar vara, skriver signaturen Boende på Ädelsten.

Det här är en insändare. Åsikter och idéer som framförs är skribentens egna. Vill du svara eller har du synpunkter på insändaren? Använd kommenteringsfunktionen under insändaren. Vill du skriva en egen insändare mejla till: friaord@gp.se

ANNONS
|

Blev i maj-juni lovad en underbar ålderdom och omvårdnad hos Attendo Ädelstenen med dess försorg och enastående miljö: spa, trevlig sportbar med massor av underhållning, god mat, med mera.

Flyttade in i juni och upptäckte väldigt snart att allt är reklam och förbannad dikt! Lägenheten är okej. Punkt slut! Personalen kommer inte när vi boende ringer, trots att det kan handla om någon som ramlat eller är riktigt sjuk. För lite folk som ska sköta om de sjuka och dementa. Det kan också dröja med att de boende får sina mediciner i tid.

När vi är gamla är vi tydligen värdelösa, tycker de som bestämmer. Det är inte så noga med maten heller. Vi får nämligen urtrist mat! Sejfisken vi får är väldigt mörk och oaptitligt. Tennis-potatisen går inte att skära genom. Därav namnet! Desserten består ofta av kaffe, bulle och kaka (dock inte hembakat).

ANNONS

Enligt hörsägen från ledningen, beställs mycket mat, god och bra. Vart tar maten vägen? Vi får den inte! Verkar som den får fötter härifrån!

Attendo är visserligen affärsdrivande, men så snåla och giriga får inga ansvarstagande vårdinrättningar vara. Vad säger Sveriges regering? Ingenting!

Boende på Ädelsten

LÄS MER:Anställd på Attendo Säteriet: ”Ska någon behöva avlida?”

LÄS MER:Facket kräver förbättring på Attendo Säteriet

LÄS MER:Efter larm om missförhållanden på Attendos boende: Förvaltningen vill bryta avtalet

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS