Bild: C more
Bild: C more

Fansens krav: Avgå Henke

Helsingborg är på allvar indragna i den allsvenska nedflyttningsstriden och ser på sin höjd ut att nå en kvalplats. Under söndagen föll Henke Larssons manskap mot Elfsborg - vilket fick fansen att kräva hans avgång. – Det är vad det är, säger Henke till C more.

ANNONS
|

På söndagen åkte Helsingborg till Borås för att ta ett kliv mot säker mark - det blev precis tvärtom. Trots att hemmalaget fick en utvisning med fem minuter kvar lyckades skåningarna aldrig få till någon slutforcering och Viktor Claessons mål efter en halvtimme blev matchens enda.

Det fick HIF-fansen att se rött.

Efter matchen syntes HelsingborgsspelarnaAnton Wede, Peter Larsson och Henkes son Jordangå fram till supportrarna vid läktaren. De uppretade fansenska ha svarat med att skandera "avgå Henke" enligt C more.

Den svenske forwardsikonen verkar dock ha tagitdet hela med ro, i alla fall om man ska tro honom själv.

ANNONS

–Det rör mig inte så där jättemycket faktiskt. Det är vad det är, säger han till C more.

Helsingborg ligger efter söndagens förlust kvar på kvalplatsen, med sju poäng upp till Sundsvall och fem ned till Gefle - som har en match mindre spelad.

–Vi vet innan matchen var vi befann oss och vi vet nu var vi befinner oss. Nu gäller det att försöka få till så bra prestationer vi kan hela vägen in och sen får vi se hur långt det räcker. Om det inte räcker så klarar vi förhoppningsvis kvalet, säger Henke till C more.

ANNONS