Ericsson om bottendramat: "Inte bra för hjärtat"

Öis tog en poäng mot Jacob Ericssons gamla lag, Gefle. En pinne som vänsterbacken tror blir av stort värde bottenkampen – men än vågar han inte ta ut något säkrat kontrakt. – Det är en så sjuk serie, jag har aldrig varit med om något liknande, alla kan verkligen slå alla.

ANNONS
|

Örgryte dominerade matchen – men fick bara med sig en poäng mot Gefle. För Jakob Ericsson var poängtappet extra surt, då han gärna hade önskat att få besegra gamla klubben, som han lämnade inför den här säsongen.

– Det är klart att det är en lite extra speciell match och att man blir lite mer laddad. Det känns extra surt att inte vinna.

Men samtidigt som Öis-lägret gärna hade tagit en seger är Rödblåttmedvetnaom att varje poäng kanbli värdefull. I och med krysset har Ericsson och gänget fyra poängned till kvalplats med tre omgångar kvar.

– Man har kollat på så mycket tabeller och på vilka seriematcher man har kvar, men det handlar bara om vad vi gör. Men det är en så sjuk serie, jag har aldrig varit med om något liknande. Alla kan verkligen slåalla.

ANNONS

Är du sådan som person, att du följer tabellen mycket?

–Jag brukar inte göra det, jag har faktisktinte gjort det på hela säsongen, men nu på slutet har jag börjat kolla lite. Och det är väldigt jobbigt alltså, det är inte bra för hjärtat, haha.

Närmast väntar Varberg i nästa omgång.

– Tar vi en trea därså ska det vara så att kontraktet är säkrat. Det är vad vi siktar in oss på.

Och med sex raka matcher utan förlust tycker han att det är uppåt i Sällskapet efter tränarförändringarna.

– Så är det väl alltid när det är en ny tränare att man kommer igång lite. Jag har jättestor för respekt för (Marcus) Lantz, men också för personernasom har kommit in, inte minst (Erik) Hamrén. Det är självklart att det har betytt mycket för oss.

ANNONS