VD har tagit över Hagabadet

ANNONS
|

Hur kommer det sig att du och din fru Helene tog beslutet att köpa Hagabadet?

Jag hade varit vd på Hagabadet i tre år innan vi bestämde oss för att slå till. Innan så drevs verksamheten av Feelgood koncernen. Vi såg att det fanns potential att driva huset i en mindre regi. Sedan kan man säga att vi förälskade oss i huset.

Det är ju rätt hård konkurrens i den här branschen, varför tror du att ni kommer att lyckas i längden?

ANNONS

Vi är unika helt enkelt. När andra bara erbjuder en träningsmaskin erbjuder vi det här fantastiska huset. Det är ju huset mycket handlar om.

Vad kan man hitta på när man kommer till Hagabadet?

Vi är ingen ju ingen träningsstudio. Här kan man börja med en lugn frukost för att sedan glida vidare till ett yogapass. Sen kan man sätta sig på terrassen och titta ut över staden med ett glas vin i handen och ta det lugnt. Det är lite mer livsnjutning som gäller här.

Hagabadet är ju en riktig Göteborgsklassiker, hur arbetar ni för att lyfta fram den historiska biten?

Vi har faktiskt inte varit så bra på det hittills, men vi ska försöka bli lite bättre på det. Vi planerar ta in lite äldre behandlingsmetoder som man använde förr när Hagabadet öppnade, exempelvis tvagning.

Åtta vd:ar på tio år har passerat utan att de lyckats skapa vinst i verksamheten. Du har lyckats vända siffrorna till plus, så vad är det du gör som är annorlunda än dina föregångare?

ANNONS

Jag vet inte vad mina föregångare gjorde, men vad jag hör från folk som varit i huset länge är att det har kommit en ny energi. Verksamheten drivs mycket på passion.

ANNONS