En del Nordeakunder kan ha problem med att swisha.
En del Nordeakunder kan ha problem med att swisha. Bild: Johan Hallberg

Swishproblem löst hos Nordea

En del Nordeakunder hade problem att logga in hos Swish med Nordea på måndagen. Banken har nu löst problemet.

ANNONS
|

Det var vid klockan tolv som Nordeas kunder fick driftstörningar med att kunna logga in på Swish.

– Vissa kunder kan uppleva problem med att komma in på Swish just nu. Vi jobbar med att lösa problemet och beklagar alla som drabbats, säger Hugo Laigar, presskommunikatör hos Nordea.

Det är ännu oklart hur många Nordeakunder som kan ha drabbats.

Vid 13.36 hade Nordea åtgärdat problemet

– Ja nu fungerar det igen. Det var något internt fel som vi nu ska undersöka och se till att det inte händer igen, säger Hugo Laigar.

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS