Suzanne Reuter lämnar jobbet som Ica-Stina

Skådespelaren Suzanne Reuter lämnar uppdraget som Ica-Stina i de återkommande reklamfilmerna om arbetslivet i en av matvarujättens butiker.

ANNONS
|

Skådespelaren Suzanne Reuter, 71 har efter omkring tre år valt att lämna rollen som Ica-Stina i de återkommande reklamfilmerna som utspelar sig i en fiktiv Ica-butik. Det rapporterar tidningen Hänt.

”Efter drygt tre år har Suzanne nu bestämt sig att det är dags för henne att göra andra saker än att porträttera ICA-Stina. Vi önskar henne all lycka till och vårt arbete med att utveckla ICA-såpan fortsätter.”, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på ICA Sverige till tidningen.

Suzanne Reuter är inte den enda namnkunniga skådisen som synts i Ica-reklamerna under åren. Hon har under de senaste åren spelat tillsammans med Björn Kjellman, 60, i rollen som Ica-Stig.

ANNONS

Operasångaren Loa Falkman och numera bortgångna Hans Mosesson är andra folkkära artister som spelat i Ica-reklamerna.

LÄS MER:Här är de största mattrenderna för 2024

LÄS MER:Hans Mosessons liv i bilder

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS