Nordstans vd slutar – redan om en vecka

Ulrika Carlsson, Nordstans vd, slutar sitt uppdrag – redan nästa vecka. Det har beslutats efter en överenskommelse mellan henne och styrelsen.
– Jag älskar den här platsen, men nu är det färdigt och dags att göra något annat, säger Ulrika Carlsson.

ANNONS
|

Den femte februari avslutar Ulrika Carlsson sin anställning som vd för Nordstans Samfällighetsförening.

– Efter sju spännande år har det blivit dags för nya utmaningar. Jag vill tacka alla företagare i Nordstan för ett gott samarbete, säger Ulrika Carlsson, avgående vd Nordstans Samfällighetsförening.

Du slutar väldigt abrupt, redan om en vecka?

– När man kommit till en sådan överenskommelse är det inte så bra att ha en vd kvar, då behöver organisationen någon ny som tar vid, säger hon och understryker att hon och styrelsen var överens om beslutet.

– Ibland kommer man bara till den här fasen och känner att nu är det klart, nu är det färdigt och dags att göra något annat. Jag har jobbat här jättelänge och gjort oerhört mycket, och tycker att det är en fantastisk plats som jag älskar. Men så kommer man till en tidpunkt när det är dags att göra någonting annat. Och där är jag nu, säger hon.

ANNONS

Vad som väntar henne härnäst är fortfarande ett oskrivet blad.

– Jag vill å styrelsens vägnar tacka Ulrika Carlsson för det arbete hon gjort under de senaste åren med utveckling av Nordstan. Jag vill också tacka för de stora insatser hon gjort under pågående pandemi, säger Fredrik Ottosson, styrelseordförande Nordstans Samfällighetsförening, i en skriftlig kommentar.

Han konstaterar att det rätt tid för ett nytt ledarskap för Nordstan, och att den tidsplan man kommit överens om ger tid för överlämning till Helena Lindqvist som blir tillförordnad vd.

– Helena är väl insatt i arbetet och jobbar nära Ulrika i sin roll som ekonomichef vilket underlättar överlämningen, säger Fredrik Ottosson.

LÄS MER:Castellum vill bygga nytt kontorshus vid Nordstan

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS