Öppnar stor butik med makeup och skönhetsbehandlingar.
Öppnar stor butik med makeup och skönhetsbehandlingar. Bild: Kicks

Kicks öppnar på Kungsgatan

Skönhetskedjan Kicks öppnar ny butik på Kungsgatan i Göteborg på onsdag.
– Vi tror fortsatt på styrkan i att möta kunden såväl fysisk som digitalt, säger vd:n Freddy Sobin.

ANNONS
|

Skönhetskedjan Kicks, som redan finns på etablerad på tre platser i Göteborg, öppnar nu sin fjärde butik, på Kungsgatan på onsdag.

Kicks flyttar in i Nilson Shoes gamla butik och kommer att ha en yta på 200 kvadratmeter.

LÄS MER:Parfymgigant en av flera shoppingnyheter i Göteborgsområdet

LÄS MER:Grand Parfymeri i konkurs – skulle fyllt 30 år

I butiken kommer man att sälja både varumärken och nischmärken, samt bedriva skönhetsbehandlingar inom makeup och hudvård.

Kicks vd Freddy Sorbin.
Kicks vd Freddy Sorbin. Bild: Kicki Lind

Kicks fortsätter etablera butiker

– Kicks fortsätter att investera i sitt butiksnät och vi tror fortsatt på styrkan i att möta kunden såväl fysisk som digitalt. Vi ser att samspelet och synergierna mellan kanalerna har stärkts under pandemin och vi fortsätter därför att etablera nya butiker, säger vd:n Freddy Sobin, i ett uttalande.

ANNONS

Butiken på Kungsgatan i Göteborg är Kicks andra butiksöppning i år. I april öppnade kedjan en ny butik i Galleria Västerport i Nyköping.

Kedjan hade en rekordstark tillväxt online på 63 procent under 2020, och håller nu på att se över sitt butiksnät, samtidigt som man fortsätter med nyetableringar.

– Vi relokerar även butiker efter behov och vi tvekar inte att stänga butiker när förutsättningarna för en lönsam verksamhet saknas. Vi söker därför främst efter samarbeten med fastighetsägare som ser nyttan av handel och oss som bolag, säger Freddy Sobin.

Kicks kommer att ha stora konkurrerande kedjor inom skönhetsbranschen som Sephora och Åhléns bara ett stenkast bort, samtidigt som e-handelsjätten Lyko, öppnat butik i Nordstan.

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS