Känd inredningskedja öppnar butik i Nordstan

Köks- och heminredningskedjan öppnar butik i Femman i Nordstan på torsdag.
– Femman i Nordstan är en pulserande knutpunkt i Göteborgs innerstad, säger Hans Redig Bolin, vd för Cervera.

ANNONS
|

I mars i fjol slog Cervera igen sin stora butik på Östra Hamngatan i Göteborg.

Nu gör hem- och köksinredningskedjan comeback i Femman-huset i Nordstan istället, vilket Dagens Handel var först att skriva om.

– Femman i Nordstan är en pulserande knutpunkt i Göteborgs innerstad. Den nya Cerverabutiken får vårt allra senaste koncept utformat för en härlig kundupplevelse och en hög effektivitet. Vi är glada att kunna förstärka vår närvaro i Göteborg med vårt inspirerande kvalitetsutbud säger Hans Redig Bolin, vd för Cervera, i ett uttalande.

Butiken kommer att ligga inne i gallerian på bottenplan i Femman-huset, och den kommer också att ligga granne med tyska skokedjan Deichmann, som öppnar senare i maj. Nyligen gjorde lifestylebutiken Dimoda också en pop-up-comeback i Nordstan, också här i Femmanhuset.

ANNONS

Butiken blir 370 kvadratmeter stor.

Fortsatt satsning på fysiska butiker

– Det handlar om allt från att förstärka butiksupplevelsen med nya färger och material till att skapa mer lättarbetade butiker för personalen, säger Cerveras vd Hans Redig Bolin till Dagens Handel och tillägger:

– Att fortsätta satsa på fysiska butiker är självklart för oss även om situationen med indexerade hyreskostnader och stora löneökningar för personalen gör kalkylen extra tuff i dag.

När Cervera lämnade Östra Hamngatan, efter att hyran blivit för dyr, flyttade man över verksamheten till butiken på Korsgatan, i Josephsson gamla butik.

LÄS MER:Inredningsbutik stänger i centrala Göteborg

LÄS MER:Anrika Josephssons på Korsgatan tas över av stor butikskedja

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS