Coca-Cola släpper nya smaken ”Spiced” – med smak av kryddor och hallon.
Coca-Cola släpper nya smaken ”Spiced” – med smak av kryddor och hallon. Bild: Bebeto Matthews

Här är Coca-Colas nya smak

Snart lanseras nya ”Coca-Cola Spiced”– med smak av kryddor och hallon. Företaget uppger att konsumenterna vill prova mer djärva och komplexa smaker.
– Det handlar om att följa trenden och att vara lyhörda för våra konsumenter, säger marknadsföringschefen Sue Lynne Cha till CNN.

ANNONS
|

På onsdagen gick Coca-Cola ut med att en ny smak snart kommer att släppas, både som sockerfri och som vanlig. Den kallas för ”Coca-Cola Spiced” och är av smaken hallon och kryddor.

Sue Lynne Cha, Coca-Colas marknadsföringschef för Nordamerika, uppger i en intervju med CNN att det finns en upptäckarlängtan hos människor att prova nya maträtter, men också nya drycker.

– Konsumenterna letar efter mer djärva smaker och mer komplexa smakprofiler, säger Sue Lynne Cha, Coca-Colas marknadsföringschef för Nordamerika, till CNN.

Coca-Cola har undersökt mer i frågan och sett en ökning i konsumenternas vilja att prova en mer kryddig dryck.

ANNONS

– Det handlar om att följa trenden och att vara lyhörda för våra konsumenter, säger Sue Lynne Cha.

Coca-Cola Spiced kommer att börja säljas i USA och Kanada från och med den 19 februari, men det är ännu oklart om den nya smaken kommer att komma till Sverige.

LÄS MER:Fuffens vid beslut om aspartamrekommendationer

LÄS MER:Här hittar du Göteborgs bästa mackor

LÄS MER:20 nya restauranger i Göteborg som öppnade 2023

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS