Emma Greens nya uppdrag – blir vd för Göteborgsbolag

Den flerfaldiga medaljören Emma Green hoppar in och blir vd för Göteborgsbolaget Yuman Yoga.
– I grund och botten vill vi sänka ribban för att börja yoga, säger hon i ett pressmeddelande.

ANNONS
|

Göteborgaren och den före detta höjdhopparen Emma Green har tagit sig an nya utmaningar och blir nu vd för Yuman Yoga, ett Göteborgsbaserat bolag som designar och säljer yogamattor på nätet. Detta meddelar bolaget i ett pressmeddelande under tisdagseftermiddagen.

– Yogamattan ska inte bli ytterligare en plats att prestera på, utan fungera som ett redskap som möjliggör för en paus från vardagens alla måsten. Med riktigt bra och väldesignade produkter som kan bli en naturlig del av hemmet så vill vi göra det enkelt och lättillgängligt att utöva, säger Emma Green, vd på Yuman Yoga.

LÄS MER:Patrik Sjöberg åter på sjukhus – efter försämrat tillstånd

Emma Green går in som delägare i Yuman Yoga

Förutom direktörsrollen går den tidigare olympiern också in som delägare i företaget som grundades 2019.

ANNONS

– Med Emma Green som delägare och vd för Yuman Yoga får vi in en fantastisk expertis inom yoga. Som tidigare olympier och VM-medaljör så för Emma dessutom med sig en rad värdefulla erfarenheter från sin idrottskarriär men även från sin yrkeskarriär därefter, säger Johan Kittel, en av grundarna i pressmeddelandet.

36-åriga Emma Green lämnade friidrotten 2017 och gjorde sin sista tävling under EM i Belgrad. Under karriären som höjdhoppare lyckades hon hoppa sig till pallplatser vid ett flertal tillfällen, däribland en bronsplats under VM i Helsingfors 2005.

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS