Comhem och TV4 har förhandlat fram ett flerårigt avtal som innebär att Comhems och Boxers kunder får tillgång till TV4-kanalerna och C More. Arkivbild.
Comhem och TV4 har förhandlat fram ett flerårigt avtal som innebär att Comhems och Boxers kunder får tillgång till TV4-kanalerna och C More. Arkivbild. Bild: Janerik Henriksson/TT

Comhem och TV4 sluter flerårigt avtal

ANNONS

Comhem och TV4 har nått en överenskommelse om ett flerårigt avtal för TV4-kanalerna och C More, enligt ett pressmeddelande från Comhem.

Avtalet innebär att de 2,1 miljoner hushåll som är kunder till Comhem och Boxer kan fortsätta att se TV4, Sjuan, TV12 och C More. I avtalet ingår också rättigheter för flera av TV4:s kanaler samt Sportkanalen.

Comhem och TV4 har tidigare inte varit överens om prissättningen i avtalet. Konflikten blossade först upp 2019, då en lösning nåddes för ett år. När avtalet återigen skulle upp på bordet var konflikten på nytt ett faktum och Comhems och Boxers kunder riskerade att bli av med TV4:s kanaler.

ANNONS

"Jag är glad att vi nu har en långsiktig överenskommelse som gynnar båda parter", säger Samuel Skottt, kommersiell chef på Comhem i en kommentar.

ANNONS