Tioårig flicka på cykel påkörd av traktor

En flicka i tioårsåldern har blivit påkörd av en traktor i Svenljunga. Flickan fick föras till Södra Älvsborgs sjukhus för smärtor i ben och mage.

ANNONS
|

Flickan var ute på cykel då hon vid lunchtid på onsdagen blev påkörd av en traktor i en vägkorsning i Svenljunga.

– Polisen har inte pratat med flickan än eftersom hon fördes till sjukhus. Hon var blåslagen hade ont i låret och lite magsmärtor, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.

Traktorföraren klarade sig utan fysiska skador, men var, enligt polisen, chockad och har inte kunnat redogöra för vad som hänt. Det ska inte heller finnas några vittnen till olyckan, som polisen känner till och de kan därför inte heller säga något om eventuella brottsmisstankar.

– Traktorföraren, en man i 70-årsåldern, var chockad så vi har inte kunnat höra honom än, säger Peter Adlersson.

ANNONS

Enligt Carina Karlsson på Säs presstjänst är flickan måttligt skadad och läget är stabilt.

Upptäck mer från GP i Borås!

Under fliken ”Borås” på gp.se och i appen hittar du alla nyheter från vår redaktion i Borås – samlade på ett ställe. Klicka HÄR för att komma direkt till sajten.

LÄS MER:Bil och epa-traktor kolliderade i Viskafors

LÄS MER:Bussen fastnade på riksväg 40 – Västtrafik vägrade efterlysa försvunnet barn

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS