Motorcykel och bil i krock – två till sjukhus

En krock mellan en mc och en personbil inträffade utanför Ulricehamn under lördagseftermiddagen.
Personerna som satt på motorcykeln, en man och en kvinna, fördes med ambulans till sjukhus. Kvinnan är allvarligt skadad och mannen har fått lindriga skador.

ANNONS
|

Vid 16-tiden larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en trafikolycka i Blidsberg, Ulricehamn. Det var en motorcykel, med två personer på, som hade krockat med en personbil.

– Båda har förts med ambulans till sjukhus och då var de vakna och talbara, säger Sören Gustavsson på SOS-alarm.

Räddningstjänsten var också på plats.

– Det var stopp i trafiken ett tag, men sedan 20 minuter tillbaka är det full framkomlighet, säger Pontus Studahl på räddningstjänsten Södra Älvsborg vid 17.45.

Vad som orsakat olyckan är i nuläget oklart.

Det var en kvinna i 75-årsåldern och en man i 80-årsåldern som färdades på motorcykeln.

ANNONS

– Kvinnan är allvarligt skadad och mannen är lindrigt skadad, säger Carina Karlsson på presstjänsten vid Södra Älvsborgs länssjukhus.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS