Försvunna kvinnan i Borås hittad död

Det pågick en stor sökinsats i Borås efter en kvinna i 85-årsåldern som försvann från sitt hem under lördagseftermiddagen.
Vid 15-tiden på söndagen återfanns kvinnan avliden.

ANNONS
|

Kvinnan lämnade sitt hem i området Kristineberg vid 14.30 på lördagseftermiddagen. Enligt polisen kan hon eventuellt ha setts vid Kronängs IP några timmar senare.

– Det är stora resurser på plats och mycket folk som söker i terrängen och längs stigar. Man har sökt med hundar, helikopter och hade också drönare uppe under gårdagskvällen. Senare kommer sökinsatsen att förstärkas ytterligare med personal från militären. Även Missing people har också anmält att de kan delta. Nu pågår arbete med att ta fram sökområden, säger polisens presstalesperson Jens Andersson.

Kvinnan har grått hår och ska vid försvinnandet ha varit klädd i vit t-shirt och långa svart-vita byxor. Enligt Missing people ska kvinnan även haft gåstavar med sig vid försvinnandet.

ANNONS

Vid 15-tiden på söndagen hittades kvinnan avliden och sökandet avbröts.

– Vi finns kvar på platsen och är tillgängliga för de anhöriga så länge de vill det. Men polisiärt är det avslutat, det finns ingen misstanke om brott, säger Jens Andersson.

ANNONS