Akut vattenläcka i centrala Borås

Ungefär 100 fastigheter i centrala Borås är utan vatten till följd av en vattenläcka, rapporterar Borås Tidning. Vattentankar ska placeras ut, men vattnet i kranarna kan komma tillbaka först framåt kvällen, skriver tidningen.

ANNONS
|

På grund av en akut vattenläcka på Vennerbergsplatsen i centrala Borås kommer vattnet att stängas av till ett hundratal fastigheter, skriver Borås Tidning.

En vattentank har placerats ut i korsningen vid Frejagatan – Stenbocksgatan. Det är oklart när vattnet i kranarna kommer tillbaka. Sannolikt är det inte förrän senare under kvällen.

– Det kan vara alltifrån att det är lägre vattentryck till att vissa är helt utan vatten. Men nu försöker vi sektionera in läckan och mata med vatten från andra håll, säger Jonas Holmberg, presschef på Borås energi och miljö till Borås Tidning.

Missa inte det senaste från GP Borås!

Nu kan du få alla våra Boråsnyheter, reportage och krönikor som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Borås. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS