Linda Lindorff leder "Bonder söker fru". Arkivbild.
Linda Lindorff leder "Bonder söker fru". Arkivbild.

"Bonde söker fru" ändras – efter kärlekskaos

Andreas, Per och Simon – det är namnen på de tre första bönderna i årets "Bonde söker fru". Men till skillnad från tidigare år presenteras bönderna utan efternamn.

ANNONS
|

Förra året hittade Leonora Vilhelmsson kärleken i en av brevskrivarna innan inspelningarna av TV4:s "Bonde söker fru" drog igång. Året före fann bönderna Sigrid Bergåkra och Erik Bäckman varandra i början av inspelningarna – något som kom att påverka hela säsongen.

För att förhindra att detta inte sker igen har TV4 valt att vidta flera åtgärder – till exempel presenteras årets bönder utan efternamn.

- I och med att sociala medier och lättheten att ta kontakt på egen hand har blivit så stor så är det ofta bönderna får väldigt många förslag på sms och Facebook innan vi dragit igång programmet, säger programledaren Linda Lindorff.

ANNONS

"Kära i varandra"

- Vi har också gjort så att bönderna inte träffas tillsammans uppe i Stockholm inför programmet, när man tar bilder och så där. Utan vi har träffat dem enskilt för att de inte ska bli kära i varandra.

Linda Lindorff förklarar att de bönder som har valts ut till "Bonde söker fru" är redo att bli kära och därför extra mottagliga för uppvaktning.

- Det är fantastiskt och superhärligt men det gör också att de kanske mattas lite för tidigt, säger hon.

Första bönderna

Inför årets säsong avslöjades hästbonden Andreas, skogsbonden Per och mjölkbonden Simon under måndagen som de tre första deltagarna.

Andreas från Järna beskrivs som prestigelös och öppen med intresse för sport och kultur. I Vimmerby bor musikintresserade Per som söker en lättsam och spontan tjej. Den tredje bonden som är klar för dejtingprogrammet är 26-årige Simon från Öland. Han beskriver sig själv som omtänksam och humoristisk, samt med intresse för cruising och jakt.

ANNONS

För att ha chans att dejta bönderna måste man skicka in sin ansökan senast den 11 maj.

TT

ANNONS