Bild: Lars Pehrson / SvD / TT, Maja Suslin
Bild: Lars Pehrson / SvD / TT, Maja Suslin

Björn Skifs hälsning från sjukhussängen: "Jag är ledsen att det blev så här"

Björn Skifs fick föras akut till sjukhus och tvingades ställa in helgens konserter på Skansen - nu skickar han en hälsning till fansen från sjukhussängen.

ANNONS
|

- Jag är ledsen att det blev så här och att folk blir besvikna. Både jag och Tommy vill verkligen fullfölja det här, säger Björn Skifs till Expressenvia sin producent Åsa Holmgren.

Det var under natten mellan fredag och lördag som Björn Skifs fick föras akut till sjukhus. Tidigare på kvällen hade han uppträtt med Tommy Körberg på Skansen i Stockholm. De båda artisterna var där för en stor återföreningskonsert, Skifs vs Körberg.

Björn Skifs ska redan tidigare i veckan varit inlagd på sjukhus i två dygn på grund av hälsoproblem. På natten efter fredagens spelning fick han föras tillbaka till sjukhuset i ambulans.

ANNONS

LÄS MER:Björn Skifs akut förd till sjukhus

"Svimmade av i hemmet"

- Han svimmade av i hemmet och fick åka in för observation. Vi vet inte vad det är och han genomgår just nu undersökningar på sjukhuset och har fått spelförbud av läkare. Men det ska inte vara något allvarligt, säger Åsa Holmgren, producent på Göta Lejon.

Det är fortfarande oklart vad det är artisten har drabbats av.

- Det är alldeles för tidigt att komma fram till någonting, säger Björn Skifs till Expressen.

Problem med blodtrycket

Enligt kollegan Tommy Körberg ska han ha haft problem med blodtrycket, skriver Expressen. Menför Andreas Westin som arbetar med Skifs promotion kom beskedet om att han åkt till sjukhus som en överraskning under gårdagen.

- Jag har ingen aning om vad som har hänt. Han såg hur pigg ut som helst efter gigget igår, sa han till GP under lördagen.

Björn Skifs fortsätter att ligga inlagd på sjukhuset för observation och provtagningar.

ANNONS