Beskedet efter operationen: Får stanna hos United

Zlatan Ibrahimovic har genomgått en lyckad knäoperation - och svensken har siktet inställt på att återvända till elitfotbollen. Nu meddelar Manchester United att anfallsstjärnan får stanna kvar i klubben nästa säsong för att slutföra sin rehabilitering, det skriver Daily Mail.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic genomförde nyligen en lyckad operation av sitt skadade knä. Stjärnans agent, Mino Raiola,var snabbt ute och förklarade att operationen hade gått bra och att 35-åringens karriär inte är över- något det har spekulerats om att den skulle kunna vara, sedan det stod klart att skadanIbrahimovic ådrog sig mot Anderlecht i Europa League var en allvarlig korsbandsskada.

”Zlatan har genomgått en lyckad knäoperation. Han kommer återhämta sig fullt ut OCH SKADAN INNEBÄR INTE SLUTET PÅ HANS KARRIÄR”, hälsadeRaiola.

Och det dröjde inte länge efter operation förrän även anfallaren själv skickade en positivhälsning.

”Fixad, klar och starkare. Tack ännu en gång för stödet. Snart kommer vi att njuta av mitt spel tillsammans igen”, skrev Ibrahimovic på sin Instagram.

ANNONS

Får stanna i United

Manchester United har tydligt visat sitt stöd för Ibrahimovic och nu uppges Premier League-giganten ha gjort klart för Zlatan att han kommer få full tillgång till klubbens träningsanläggning under nästa säsong, när han rehabiliterar skadan.

”Zlatan får full tillgång till träningsanläggningen och alla medicinska faciliteter trots att kontraktet löper ut 30 juni. United betalade även för resan till USA och operationen som genomfördes av Dr Freddie Fu i Pittsburgh”, skriver Daily Mail.

Den tidigare Barcelona-målvakten Victor Valdes fick ett liknande erbjudande 2014, när han fick träna på Carrington, dåhan kämpade med att komma i form efter en knäskada.

Inget nytt kontrakt på plats

Huruvida det blir någon fortsättning på plan i Manchester United för Zlatan är dock fortsatt oklart. Klubben har ännu inte valt att utnyttja den möjlighet som finns att förlänga Ibrahimovics kontrakt med ytterligare ett år. The Sun har tidigare hävdat att United ska ha erbjudit Zlatan ett avtal värt 150 miljoner, men att svensken ska ha valt att tacka nej till förslagetdå han inte vill skriva ett kontrakt utan att kunna bidra på planen.

ANNONS