Kulturkrönikaav Frida RosengrenKöttkvinnorna på Tiktok kan rädda världenDe är unga, vackra och de äter köttfärs med benbuljongs-gelé och ägg till frukost.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenDärför ljuger vi om midsommarAntingen är man ensam och misslyckad, eller så går man igenom helvetet.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenSommaren är en carpe diem-tatuering i svankenDen vackra dagen måste fångas, allt annat är ett brott mot mänskligheten.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenNu är det dags för krogvärldens Fröken SnuskEn hemlig kock har skapat köer under en månad – helt i linje med vårens hetaste trend.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenOm Stockholm tar över stan – är det så fel?I Göteborg finns en djupt förankrad instinkt att avfärda allt som känns lyxigt.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenKrögarnas nya devis: Kunden har alltid felJag betalade för att bli mobbad på den trendiga Stockholmskrogen.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenEn semlas försvarstalAtt chockbehandla sin penis med ljudvågor, eller äta transfetter ibland – det är frågan.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenOm du blir vad du äter, vill du verkligen bli tråkig?Årets duktiga mattrender och nyårslöften gör mig deprimerad.
Restaurangav Frida Rosengren20 nya restauranger i Göteborg som öppnade 2023Under det gångna året har Göteborgs krogkarta fått många nykomlingar.
Kulturkrönikaav Frida RosengrenDet finns en ny matinfluencer i stan och han säljer sexInoljade kockar smiskar sina degar och kör in fingrarna i citrusfrukter.