Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Göteborg
2020-05-23

Hagelstorm och blixtnedslag under lördagen

Ett oväder med regn och hagel drog in över Göteborg på lördagseftermiddagen. Vid halv fyra-tiden på eftermiddagen brakade det loss rejält och enligt SMHI kommer ovädret att hålla i sig under flera timmar framöver. – Det kan komma allt från tio till tjugo millimeter. Det är kraftiga skurar som kan resultera i ganska stora mängder, säger Linus Dock, meteorolog på SMHI.
Västsverige
2020-04-17

Polisen utreder mordförsök efter misstänkt skottlossning

Under fredagskvällen fick polisen in flera larm om en beväpnad, maskerad man i de centrala delarna av Trollhättan, vilket resulterade i ett stort polispådrag. Det kom även in vittnesuppgifter om att mannen ska ha skjutit mot förbipasserande. Vid 22-tiden var ingen gripen. – Vi fortsätter med en förundersökning med rubriceringen försök till mord, säger polisens presstalesperson i region Väst, Stefan Gustafsson.
Göteborg
2020-03-18

Vattenläcka lämnade Öckerö utan rinnande vatten

Sent under tisdagskvällen inträffade en vattenläcka på Öckerö som lämnade hela ön tillfälligt utan vatten. Under onsdagsmorgonen var problemet till stor del löst, men ett fåtal invånare på ön var fortfarande utan vatten. – Vi har ställt ut vatten i en stor dunk, så de som fortfarande inte har rinnande vatten kan fylla på själva med egna kärl, säger Lisette Larsson, enhetschef på Öckerö kommun.