Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Göteborg
2021-06-07

Skola kallar in väktare – efter bråk och raketer inomhus

Bråk och stök elever emellan ska i förra veckan ha lett till stora problem på Hovåsskolan i Göteborg, rapporterar GT. Bland annat ska raketer ha avfyrats inomhus – vilket utlöst ett brandlarm och fått räddningstjänst att rycka ut till skolan. ”Det stämmer att det har varit oroligt och stökigt mellan grupper av elever på skolan”, bekräftar Lotta Lekander, utbildningschef på Grundskoleförvaltningen, i ett mejl till tidningen.
Göteborg
2021-05-25

Ville hämta telefon i beslag – blev hotfull och aggressiv mot polis

En man ville hämta ut sin telefon på polisens hittegodscentral i Göteborg. Polisens svar – att telefonen skulle bli kvar i beslag – ville han inte acceptera. – Han blir hotfull och aggressiv, och omhändertas sedan en bit bort från lokalen, säger polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler.
Storgöteborg
2021-05-06

Mopedist körde mot trafik på Söderleden – greps efter polisjakt

Polis fick larm om en mopedist som kom körande på Söderleden – på fel sida vägen. Det blev början på en polisjakt med både helikopter och hundförare, som slutade i ett villaområde i Mölndal. – Mopeden ställdes i en tunnel och mannen försvann från platsen. Men efter en del sökande i området så kunde vi säkra och gripa en person, säger Fredrik Svedemyr, presstalesperson på polisen.