Allsvenske stjärnan kan lämna Sverige

Victor Claesson har varit nyckelspelare i Elfsborg i flera år. Nu kan han vara på väg bort från Borås-klubben. – Vi för viss dialog, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Borås-Tidning.

ANNONS
|

Victor Claesson har varit ett självskrivet namn på Erik Hamréns januariturnéer de senaste åren och länge ryktats bort från Sverige. Enligt Borås-Tidning är den tjeckiska storklubben Slavia Prag nu nära att värva den offensiva mittfältaren som gjort fyra mål i årets allsvenska.

–Viktor är en enormt duktig spelare som många klubbar naturligtvis är intresserade av. Slavia Prag är en av klubbarna vi för viss dialog med, men ingenting är klart, säger Stefan Andreasson till tidningen.

Det internationella övergångsfönstret stänger den 31 augusti. Den svenska diton stänger dock så tidigt som den 15, vilket lär göra Elfsborg villiga att få till en snabb affär om de vill kunna plocka in en ersättare.

ANNONS

– Det är inte bara ekonomi det handlar om. Helhetsbedömning är det viktigaste, vi värderar Viktor väldigt högt och vill att han den dagen han lämnar ska känna att allt är rätt, säger Stefan Andreasson.

ANNONS