Albaek om snacket med fansen: "De betalar våra löner"

Efter förlusten mot Malmö var Mads Albaek framme hos IFK-fansen. En självklarhet för IFK-stjärnan. – Det är fansen som betalar våra löner och står på Ullevi varje gång. Enligt mig är det något man måste göra, säger han.

ANNONS
|

Det blev en tung måndagskväll för de blåvita fansen och spelarna i Malmö. Hemmalaget var effektivare och skapade fler heta lägen. Tack vare Markus Rosenberg gånger två och Alexander Jeremejeff blev det en förlust med 1-3 för IFK Göteborg. Efter matchen var det deppigt bland spelarna men Mads Albaek var framme hos fansen och tog ett snack.

– Jag vill säga tack för att de tog sig 25 mil till Malmö en måndagskväll och kollar på oss. Jag ville be om ursäkt för att vi förlorar. Man kan inte bara gå fram till fansen när vi vinner. Jag ville säga tack till fansen. Det är fansen som betalar våra löner och står på Ullevi varje gång. Det är något man måste göra, säger Albaek och fortsätter.

ANNONS

– Det kommer nya matcher och vi har supportrar som vi måste göra nöjda.

Hur ska ni gå vidare?

– För mig personligen är det inga bekymmer. Jag spelar för Blåvitt och vill göra det bra. Klart man gärna vill spela om att vinna guld och så … nu har vi andra målsättningar och det är att komma trea. Vi behöver jobba mycket mer nu för att ta tillbaka tredjeplatsen så vi kan spela i Europa även nästa år. Vi kan inte bara lägga oss ner och dö nu.

ANNONS