Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Vittnesmål

Hör de drabbades egna berättelser om sorgen, ilskan, sveken – och om männen som köper kvinnor.

Det här är en ”levande” artikel som kommer att uppdateras under de kommande veckorna.

Vill du berätta om dina upplevelser? Maila till [email protected] eller ring vårt nummer 031 62 45 55 och prata in.

”Jag har skämts över det här i hela mitt liv och det har varit min största rädsla att folk ska få reda på det här. Nu är jag mamma åt två döttrar och min största rädsla här i livet är att de ska gå samma väg. Därför tycker jag det är så viktigt att jag vågar gå ut med min historia som jag hållit tyst om så länge.”

”Det är många som säger att jag ibland romantiserar prostitution. Det gör jag inte alls, jag har en plan på hur jag ska ta mig ut en dag.”

”Jag kommer från en väldigt välbärgad familj, min pappa tjänar mer än en miljon per år, men jag var tvungen att ge tillbaka de här pengarna och därför började jag sälja sex.”

”Jag träffade även män när jag var inlagd på psykiatrin, när jag hade mina permissioner. En reagerade att jag alltid hade nya kläder inköpta när jag kom tillbaka. Men ändå ingen som slog larm.”

”Jag var 10 år när en man tog makten över min kropp och började att sälja den vidare till andra män, jag blev helt fri när jag var 18. Jag tog mod och bad om hjälp, eller ja, jag skrek snarare på hjälp.”

”Jag är arg över att det är så svårt att få rätt hjälp, att det tar så lång tid, och jag är arg över att folk fortfarande tror att det här är saker man kan skämta om.”

”Jag ljög för min familj och för mina vänner när jag åkte till andra städer för att träffa någon. Jag missade så mycket av min tonårstid på grund av säljandet.”

”Han framför hur sexigt han tycker att det är att jag är så mycket yngre. Lika gammal som hans dotter. Visst, jag är vuxen tänker jag, men hans kommentar äcklar mig.”

Systrar

Tre tjejer. Hundratals män.
Om tjejerna som slutade vara tysta.
Om kamp och överlevnad.

 • Del 5

 • Rättegången

 • 6 april
 • Del 6

 • Männen

 • 13 april
 • Del 7

 • Systrar
  slår tillbaka

 • 20 april

Släpps inom kort

Magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.

Till Systrar

Gör din röst hörd

Dela med dig av din historia eller berätta vad du tycker om granskningen.