Här sörjer de sina bortgångna lagkamrater

ANNONS
|

Laget var på väg till sitt livs match, finalen i Copa Sudamerica som kan jämföras med den europeiska storturneringen Europa League, när deras plan kraschade utanför Medellin i Colombia. Sammanlagt fanns 81 personer ombord - varav bara sex överlevde.

LÄS OCKSÅ: 75 döda i flygkraschen - här är de överlevande

19 av 22 spelare i Chapecoense som var med på flyget omkom i kraschen. På en bild inifrån lagets nästintill tomma omklädningsrum hemma i Brasilien syns hur det fåtal spelare som inte fanns med på flyget sörjer sina omkomna lagkamrater.

– Det var personer som varit vänner hela livet ombord på det här flyget... och jag tror det kommer vara väldigt svårt för dem som överlevde den här olyckan, sägerPlínio David de Nês Filho, ordförande för Chapecoenses styrelse,enligt The Guardian.

ANNONS

LÄS OCKSÅ: Laget bytte flyg i sista stund

"Det var en familj"

Han skulle själv varit med på flygplanet, men ändrade sina planer i sista stund.

– Det här var inte bara en grupp människor som respekterade varandra professionellt. Det var en familj, en grupp av vänner, sägerde Nês Filho och fortsätter:

– Igår morse, när jag sa hejdå till dem, sa de att de skulle iväg och få våra drömmar att bli verklighet. Vi delade denna dröm med alla våra känslor. Under de tidiga morgontimmarna idag tog den drömmen slut.

LÄS OCKSÅ: Stjärnorna stöttar efter tragedin: "Be för dem"

Endast tre av de spelare som fanns med på flyget överlevde den tragiska olyckan.

ANNONS