Stjärnans hälsning efter attacken: "Mår mycket bättre"

Marc Bartra fick, efter att flera explosioner inträffat vid Dortmunds spelarbuss på tisdagen, föras till sjukhus. Men redan nu hälsar spanjoren att han är på bättringsvägen. – Som ni ser mår jag mycket bättre. Tack till alla för ert stöd och era hälsningar, hälsar han på sin Instagram.

ANNONS
|

Flera explosioner inträffade vid spelarbussen när Borussia Dortmunds trupp var på väg till Signal Iduna Park för hemmamötet mot Monaco i den första Champions League-kvartsfinalen. Två rutor i bussen krossades och tyskarnas mittbacksrese Marc Bartra fick föras till sjukhus sedan han träffats av glassplitter.

– Det första han hörde var en kraftig smäll och en explosion. Sedan började han känna smärta i huvudet och i armen, säger spelarens pappa Jose Bartra till spansk tv.

LÄS MER:Bartra opererad efter explosionen

Det stod dock ganska snabbt klart att Bartra hade klarat sig undan med ett benbrott. Och försvararen har genomgått en lyckad handledsoperation.

ANNONS

LÄS MER: "Vi duckade och kastade oss på golvet"

"Tack för ert stöd"

– Läkarna har varit noggranna och sade att det var ett enkelt benbrott, att han inte hade någonting kvar i armen och att han kommer att stanna kvar på sjukhuset ett par dagar, men att han sedan kan åka hem, säger Jose Bartra till spanska medier.

LÄS MER: Säkerheten i fokus inför kvällens stormöte

Och nu skickar Marc Bartra själv en hälsning från sjukhuset, via sin Instagram, där han meddelar att han redan mår mycket bättre.

LÄS MER: En gripen för attentatet i Dortmund

"Hej allihopa! Som ni ser mår jag mycket bättre. Tack till alla för ert stöd och era hälsningar. All min styrka är med mina lagkamrater, supportrarna och fansen i Dortmunds match i kväll", skriver han.

Tisdagens inställda match spelas i stället i kväll.

ANNONS