Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Lagkamraten avslöjar – Zlatan nobbar VM

Det verkar inte bli någon Zlatan Ibrahimovic i VM. Det berättar Zlatans lagkamrat i United, Marcos Rojo. – Han säger nej, säger Rojo till argentinska Clarin.

Det har varit en följetong som började redan innan VM-biljetten var säkrad för det svenska landslaget och som eskalerade efter att Sverige slagit ut Italien i playoff-mötet. En av de första frågorna som Janne Andersson fick efter avancemanget handlade om Zlatan Ibrahimovic – något som fick förbundskaptenen att ilskna till.
– Haha, jag tycker det är helt underbart! Vi har ett lag som har utfört en bragd under det här gruppspelet och playoffet. Vi har Sveriges störste spelare genom tiderna som valde att sluta för ett och ett halvt år sedan. Ändå ska vi sitta och prata om honom. Prata för tusan om de spelarna som har utför det här, sa han då.

LÄS ÄVEN: Zlatans oväntade flirt med förbundskaptenen

Kanske hjälper Marcos Rojo nu Janne Andersson att en gång för alla få slut på debatten om Zlatan Ibrahimovic i VM-slutspelet i Ryssland?
Ska man tro den argentinske landslagsmannen så blir det inget spel för Zlatan.
– Jag sa till ”Ibra” att han borde åka nu när de är i VM men han sa nej. Men jag vet inte... För mig måste han åka, säger Rojo till argentinska Clarin.

LÄS ÄVEN: ”Jag tror att Zlatan är beredd att anpassa sig"

Mest läst