Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

Zlatans oväntade flirt med förbundskaptenen

Han gjorde nyligen comeback för Manchester United. På Fotbollsgalan prisades Zlatan Ibrahimovic som årets forward för elfte gången – då hyllade han kollektivet. – Ett individuellt pris är tack vare lagkamraterna, säger han i ett videomeddelande.

När Manchester United i helgen slog Newcastle med 4–1 så gjorde Zlatan Ibrahimovic, 35, comeback efter den allvarliga knäskadan han drog på sig mot Anderlecht i Europa League i våras.
Då var han nära att slå till direkt men cykelsparken smet precis utanför ena stolpen.

På Fotbollsgalan under måndagskvällen vann Zlatan Ibrahimovic föga överraskande priset som årets forward i svensk fotboll. Ett pris som han själv inte kunde ta emot då han laddar för Champions League-spel med Manchester United.

Flirten med förbundskaptenen

Men i ett förspelet videomeddelande tackade Zlatan för priset och valde att hylla kollektivetet – en flört med landslaget och förbundskaptenen Janne Andersson?

– Hej allihopa. Först och främst är jag ledsen för att jag inte kan vara på plats. Jag hade gärna varit det, men som alla vet har jag börjat spela igen och schemat är tillbaka i vanliga ordningen. Men ett stort tack för det här priset! Det betyder väldigt mycket. Ett individuellt pris är tack vare lagkamraterna. Det är tack vare det kollektiva som det går bra. Går det bra för kollektivet så går det bra för de individuella. Stort tack, och grattis till alla andra vinnarna, säger Zlatan.

På damsidan gick priset till Tabitha Chawinga som öst in mål under säsongen för Kvarnsvedens IK.

– Jag tackar gud för det här priset, jag är jätteglad, säger hon.

Mer från Fotbollsgalan:

Klart: Asllani och Granqvist vann Fotbollsgalans stora pris

Se även: Här stjäl de showen – med mamma på scen

Blundern på galan: Glömde Asllanis namn: "Orkade inte ta det"

Se även: Kändisarna anländer till Fotbollsgalan

Mest läst