EgyptAir: Brand ombord innan krasch

Källor inom utredningskommittén uppger att personalen försökte släcka en brand innan kraschen. Detta enligt den inspelningar från den svarta lådan som spelar in ljud i cockpit.

ANNONS
|

Utredningen av det kraschade EgyptAir-planet, flight MS804, fortsätter. Nu uppger källor inom utredningskommittén att man hörhur man försöker släcka en brand ombord på planet innan det störtade i Medelhavet. Det uppger nyhetsbyrån Reuters under tisdagen.

LÄS OCKSÅ:Mänskliga kvarlevor bärgade efter Egyptair-krasch​

Inspelningarna bekräftar uppgifter som samlats in från planets andra enheter. Den sammantagna bilder som tornar fram är att detförekom rök på planets toalett och tekniska system, enligt källorna.

Undersökningen fortsätter nu. Men kommitténhåller sig fortfarande öppen för alla förklaringsmodeller till vad som kan ha orsakat kraschen. Det menarkällorna som Reuters haft kontakt med.

LÄS OCKSÅ:Kraschade Egypt Air-planet hittat i Medelhavet

ANNONS

Det var den 19 maj i år somplanet störtadener i östra Medelhavet. Det var då på väg från Paris till Kairo. Samtliga 66 personer ombord omkom. Vrakdelarnahittades på havsbotten i början av juni på omkring 3 000 meters djup.

ANNONS