Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Zlatan Ibrahimovic under herrlandslagets träning på onsdagen.

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

Zlatan startar mot Estland

Halsinfektionen tycks ha gett med sig - lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic startar träningslandskampen mot Estland i kväll.

Ibrahimovic, som hade ont i halsen i går, spelar på topp tillsammans med nykomlingarna Nabil Bahoui och Emil Forsberg.

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Här är Sveriges startelva: Kristoffer Nordfeldt - Pierre Bengtsson, Andreas Granqvist, Mikael Antonsson, Martin Olsson - Sebastian Larsson, Kim Källström, Albin Ekdal - Nabil Bahoui, Zlatan Ibrahimovic, Emil Forsberg.

Pontus Wernbloom kommer inte att spela. CSKA-mittfältaren fick en lindrigare skada under onsdagens träning och vilas därför som en försiktighetsåtgärd inför måndagens EM-kvalpremiär mot Österrike.

Vissa saker var klara redan i går: Målvakten Andreas Isaksson vilar, debutanterna Forsberg, Bahoui och och Branimir Hrgota kommer att få speltid, och laget fortsätter att nöta in löpvägar och positioner med spelsystemet 4-3-3.

-Rent spelmässigt gjorde vi en bra match mot Belgien. Vi hade två misstag som de gjorde mål på, men tittar man på vårt offensiva spel så hittade vi verkligen vårt sätt att spela fotboll, sade Erik Hamrén i går.

Men det finns utrymme till förbättringar. Hamrén vill att laget ska klara av defensiva omställningar bättre och bli vassare i offensiven.

Mötet med Estland ses trots allt som ett nytt test för spelsystemet. Om Erik Hamrén inte blir nöjd med prestationen på Friends Arena verkar han vara öppen för att EM-kvalmötet mot Österrike på måndag kan spelas med en 4-4-2-uppställning:

-Skulle vi haft mötet med Estland som en tävlingsmatch kanske vi hade spelat lite annorlunda. Men vi gör den här matchen som en förberedelse.