Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lillemor Karlsson ansvarig för caféet på Stora Coop Varberg
Lillemor Karlsson ansvarig för caféet på Stora Coop Varberg

Välkommen till det uppfräschade fiket i butiken

Nu blir det ännu mer lockande att ta en kaffe i samband med matinköpet. Stora COOP Varberg har gjort en rejäl satsning på caféet bland annat med bekvämare möbler. Förhoppningsvis är pandemin snart över och det kan bli mer som vanligt, säger Lillemor Karlsson, ansvarig för caféet.

I sydligare länder är det självklart att du ska kunna slänga i dig en kopp espresso i samband med att du handlar matvaror. Här är vi kanske lite mer för att sitta ner och umgås en stund med en fika tillsammans. Oavsett vilken café-typ du är, så kan du få behovet mättat på COOP. -Vi gillar att höra vad kunderna har för idéer fortsätter Lillemor. Efterfrågan växer när det gäller veganska alternativ och laktos- och glutenfritt.

-Stamgästerna kommer att känna igen sig efter uppfräschningen, men ännu lite mysigare har vi försökt göra det säger Lillemor. -Vi vill erbjuda avkoppling och en paus här. När det är rätt väder har vi ju en solig hörna på utsidan också. Perfekt för en paus, eller för att sitta ner en stund med barnen innan shoppingen ska göras. -När det gäller utbudet värnar vi också om de gamla favoriterna, som våra chokladbollar, fyllda minibaguetter eller räkmackor. Nu kommer också klassikern ”Knegarmackan”, tekaka med stekt ägg, falukorv och gurkmajonnäs, tillbaka. Hör du till de som föredrar wienerbröd eller kanelbullar har du också kommit rätt.

Tilda Börjesson och Lillemor Karlsson i solen utanför caféet
Tilda Börjesson och Lillemor Karlsson i solen utanför caféet

Att ta med eller äta dagens lunch på plats, är en bra affär. För 75 kronor ingår varmrätt, sallad, dricka och kaffe. -Det känns bra att kunna erbjuda nylagad mat varje vardag säger Lillemor, som ett alternativ till smörgåsar och fikabröd. Vi har också hopp om att vi ska kunna återuppta vårt roliga julevent med quizz och jultallrik i samband med högtiderna. -Jag uppmanar alla att komma in med tips och förslag på det också avslutar Lillemor. Vi är mycket öppna för att utveckla fler koncept och teman framöver.