Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Titta in i Hisingens charmigaste radhus

Sommar går mot höst och det innebär att bostadsmarknaden vaknar till liv igen. Det finns pärlor du inte får missa, bland annat ett charmigt och omsorgsfullt renoverat bostadsrättsradhus i Hisings Kärra.

– Bostaden har renoverats in i minsta detalj, säljarna har renovering och inredning som sina intressen och har verkligen skapat en exklusive och funktionell radhusdröm, säger Sebastian Stojanovic, mäklare på Fastighetsbyrån.

Han är en av Hisingens mest anlitade mäklare och berättar att många radhus fort försvinner från marknaden eftersom efterfrågan är hög.

– På årsbasis säljs det drygt 200 villor på Hisingen, vilket är väldigt lite och därmed ökar efterfrågan på radhus.

Radhuset på Lillekärr norra har en planlösning med social yta på det nedre planet såsom kök med tillgång till uteplats samt vardagsrum med utgång till en rymlig altan samt tvättstuga med kombinerad toalett. På övre plan finns de tre sovrummen samlade varav ett har en balkong. Här finns även ett rymligt klädförråd och badrum.
– Jag är imponerad av hur fint och omsorgsfullt de nuvarande ägarna har lyckats kombinera ett modernt boende med en känsla av sekelskifte. Brädgolven är fantastiskt fina och en del detaljer, som den vackra skåpsluckan i köket, är original från sekelskiftet, säger Sebastian Stojanovic.

 

Enligt honom är efterfrågan på bostäder som utmärker sig hög.

– En bostad med speciella detaljer som detta gör att många hör av sig och visar intresse innan visning.

Hur ska man tänka som köpare när konkurrensen är hög?

– Om du ser någon intressant, släng dig på luren direkt och visa att du är intresserad. På dagens snabba marknad krävs ett visst engagemang för att vara med i matchen.  Konkretisera och definiera gärna ditt intresse och ligg på, tipsar Sebastian Stojanovic.

Han tror på en stabil prisnivå och fortsatt efterfrågan i höst:
– I september kan utbudet bli stort, det var många som ville sälja innan sommaren som valde att vänta när de nya amorteringskraven infördes.

Han ser dock inga tecken på att det skulle uppstå ett överutbud av bostäder i slutet av månaden.
– Jag tror det kommer något färre på visningarna eftersom många gjorde sina bostadsköp i våras innan amorteringskravet infördes. Men bostadsbristen i Göteborg kommer göra att efterfrågan på bostäder fortsätter vara hög.

Här finns mer bilder och mer information om radhuset.