Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Jeanette Milner, John Karman och Lars Öhrstrand.

Teknologi + agil metodik skapar affärsnytta i kristid

Squeed är partnern som kopplas in när organisationer behöver hjälp av duktiga tekniska och agila konsulter. Med stöd i affärs- och mjukvaruutveckling samt agil transformation har kunder guidats till en förbättrad affär och ökad flexibilitet i tio år.

Fem eldsjälar grundade bolaget utifrån huvudprincipen: leverera riktigt vassa konsulter med teknisk passion och med hjärta. Bolaget vill agera forum för kunskap och skapa effektivitet i uppdragen genom att ha toppexperter inom Java, JavaScript och Microsoft .Net. Verksamheten är idag branschöverskridande och kunderna hittas inom exempelvis tillverknings-, läkemedels- och fordonsindustri, telekom, sjukvård och finans.

– Våra konsulter blir ofta nyckelpersoner i kundernas team genom sin kompetens och sitt sätt att vara, säger Jeanette Milner, affärsägare Squeed Tech.

Agila coacher med hjärta

I samband med att Squeed satsade på en Agil grupp utökades verksamheten med expertis inom Agil coachning och utbildning. Med duktiga konsulter inom både SAFe och Scrum ända upp till managementnivå samt mjukvaruutveckling erbjuds nu kunden väldigt bra hjälp och stöd genom alla verksamhetslager. Med Squeeds hjälp kan kunderna visualisera behov och förhindra att avgörande projektdetaljer faller mellan stolarna.  

– Vi har branschöverskridande kompetens kring hur man med passion, effektivitet och teknologi skapar möjligheter. Med våra duktiga Agila konsulter på plats säkerställer vi att vår kund har ett bra flöde genom hela verksamheten och det bidrar till våra kunders lönsamhet, säger Lars Öhrstrand, Affärsägare Squeed Agile.

Squeed Studio, team med affären i fokus

I det nya erbjudandet Squeed Studio samlas kompetens inom innovation, affärsutveckling och produktledningsmetodik med teknikkonsulterna och det Agila arbetssättet. Här sätts hela team ihop åt kunder som då får all kompetens som behövs för att snabbt, rätt och kostnadseffektivt nå sitt digitaliseringsmål.

– Vi hjälper våra kunder genom hela sin digitala resa från innovation, affärsutveckling och teknikutveckling för att nå bästa effektivitet och göra de bästa prioriteringarna. Just prioriteringar är inte alltid lätt och att nå en överenskommelse kan kännas som en utmaning. Då hjälper det att ha helhetssyn, säger John Karman, Affärsägare Squeed Studio.

Gratis workshop

Nytt i dessa tider är att man erbjuder sina kunder stöd genom en gratis workshop.

– Vi pratar hot och möjlighet med fokus på innovation och affärsmodellen, med utgångspunkt i att man agerar i en omvärld under snabb förändring. Man kan även i kristider hitta möjligheter och just nu drivs digitaliseringen framåt starkt och acceptansen för de digitala kanalerna är så mycket större nu. Balansen mellan just hot och möjlighet, den kan och vill vi gärna hjälpa till med, säger John.

 

Läs mer på www.squeed.com