Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Stjärnans attack mot England

De möts inte förrän i nästa vecka, men redan nu passar Wales superstjärna Gareth Bale på att skicka en hård passning till ärkerivalen England. – De tror för mycket om sig själva innan de åstadkommit något, säger han.

England har inte vunnit en stor titel sedan 1966 och senast man nådde fram till semifinal i ett Europamästerskap var för hela 20 år sedan. I kväll går engelsmännen in i EM då de möter Ryssland – och man har stora förväntningar på sina axlar. Först på torsdag i nästa vecka ställs man mot ärkerivalen Wales som tillsammans med Slovakien ingår i grupp B.

Men redan nu passar Wales störste stjärna Gareth Bale på att skicka en kaxig passning till gruppfavoriten England, som har menar är arroganta och saknar den rätta passionen.
– De (England) tror för mycket om sig själva innan de åstadkommit något, så vi tror att vi kan slå dem. Det är som ett derby och du vill aldrig förlora mot fienden. Jag tycker att vi har mer passion och stolthet än dem, säger Bale enligt The Telegraph.

Att de två länderna från Storbritannien lottades i samma grupp berättar den 26-årige Real Madrid-stjärnan gav honom ett gott skratt.
– Jag ska inte ljuga. Om du är från Wales, titta på rugbyn, vi känner mer passion och stolthet än någon annan. Titta på nationalsången, alla sjunger, hela arenan, säger Bale.

Wales och Slovakien möts i dag klockan 18.00. Tre timmar senare fullbordas första omgången i grupp B då England spelar mot Ryssland.