Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/3

Zlatans svar får norrmännen att drömma

Vart Zlatan ska ta vägen härnäst är fortfarande oklart. Sedan beskedet om att han inte fortsätter i Manchester United kom har han kopplats ihop med en rad olika klubbar i olika länder – nu senast USA. Till norska VG säger han däremot: – Jag kommer till Norge.

Zlatans knäskada sätter stopp för det fortsatta spelet i Manchester United. Men självklart ska stjärnan fortsätta sin karriär ändå. Den senaste tiden har det varit tal om eventuellt spel i Milan, PSG, Napoli eller en comeback i Manchester United till våren. Men nu har även USA kommit på tal. 

Under sitt besök i norska Slependen där 35-åringen just nu befinner sig fick han frågan om det är USA som blir nästa anhalt.

– Nej, jag ska till Norge, säger Ibrahimovic enligt norska VG.

Själv säger han i intervjun att han befinner sig i det lilla samhället för ett affärsmöte. I övrigt så har han nu påbörjat sin rehabilitering av skadan.

– Det går väldigt bra, säger han kortfattat.

Själv räknar han med att vara tillbaka i spel för den engelska storklubben i november.

Zlatans agent, Mino Raiola, bekräftar att svensken har en hel del erbjudanden att välja på. 

– Det är bra med honom, han har många erbjudanden. Från USA men inte bara. Italien? Milan har inte frågat mig om honom, men hade Galliani (Adriano, tidigare sportchef) varit kvar hade Zlatan redan varit här, säger han till Gazzetta dello Sport.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.