Zlatans ord till lagkamraterna: "Första personen som öppnar munnen dödar jag"

Zlatan Ibrahimovic, 38, blev en stor succé i LA Galaxy. Men allt var inte frid och fröjd, något som hans gamla lagkamrater har berättat. Nu är det Joao Pedros tur att berätta om svenskens tid i klubben.– Jag har 300 miljoner på banken och en ö, jag behöver inte detta alls, ska Zlatan ha sagt.

ANNONS
|

Det är inte första klubben under Zlatan Ibrahimovics långa och framgångsrika karriär där lagkamraterna berättar om svenskens humör och uppträdande. Inte efter tiden i LA Galaxy heller.

För flera av hans gamla lagkamrater från tiden i USA har berättat om hur Zlatan Ibrahimovic styrde och ställde i omklädningsrummet. Även motståndare har berättat om hur det var under hans tid i USA.

– Han sprang runt och förolämpade sina lagkamrater i 90 minuter, sa försvararen Florian Jungwirth som spelade mot Galaxy under perioden då Zlatan var där nyligen.

LÄS MER: De var med och köpte Öis-gården

Nu är det dags igen.

ANNONS

För i en intervju med portugisiska tidningen, Record, berättar nu Zlatan Ibrahimovics förre lagkamrat, Joao Pedro om hur den svenske stjärnan tappade humöret fullständigt efter att LA Galaxy förlorat mot Houston Dynamo.

LÄS MER: Göteborgsklubbarna hyr sina hem – så mycket betalar de

Efter att ha varit påväg mot segern blev det en förlust efter ett sent mål av Houston.

– Hör här. Om ni kom hit för att hänga på stranden, gå om kring i Hollywood, så säg det bara. Jag har 300 miljoner (dollar reds. anm) på banken och en ö, jag behöver inte detta alls. Första personen som öppnar munnen dödar jag. Jag kommer verkligen döda honom, ska Zlatan ha sagt efter matchen.

LÄS MER: Lias Anderssons svarta tid är äntligen över

Det var inte bara under matcherna som Zlatan Ibrahimovic styrde och ställde. Även under träningarna var det svensken som var i fokus.

– Någon frågade vem som skulle ta hand om avsparken. Assisterande tränaren sa ”Joao Pedro, för han fyller år i dag”. Ibrahimovic vände sig mot honom och sa ”varje dag är min födelsedag. Ge mig bollen” och så skrattade han, säger Joao Pedro.

Under Zlatan Ibrahimovics tid hos La Galaxy blev det 52 mål på 56 matcher.

ANNONS
ANNONS