Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Zlatans hyllning till landslaget

Landslaget fortsätter storma fram i VM, och Zlatan fortsätter hylla dem. – Jag tror att Sverige kan bli världsmästare, säger han till Expressen.

Efter matchen i natt mot DC United träffade den svenska stjärnan media. Förutom matchen, som blev oavgjord blev det en hel del frågor om VM. Expressen rapporterar att Zlatan bl.a. fick frågan om han tror Sverige kan bli världsmästare.

– Ja, jag tror att Sverige kan bli världsmästare, precis som jag sa innan VM-turneringen startade. De slog Mexiko, vilket var starkt, och sedan besegrade de Schweiz också. Så de har haft framgångar, som ingen trodde att de skulle mäkta med, säger Zlatan till tidningen.

Han lyfter fram den svenska gruppkänslan som en av anledningarna till att det gått så bra.

– De tror på sig själva och har en stark känsla inom gruppen. Förhoppningsvis kan de fortsätta med det. Alla svenskar i hela världen är stolta över vårt landslag och de kommer att fortsätta vara stolta oavsett hur det går, säger Zlatan till Expressen.

LÄS MER: Nytt volleymål för Zlatan i natt

Tidigare under VM har Zlatan gått ut och stöttat Sveriges frammarsch i turneringen. Inför matchen mot Schweiz skrev han följande tweet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.