Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: DYLAN MARTINEZ
Bild: DYLAN MARTINEZ

Zlatans hälsning till Pogba

Frankrike vann finalen av fotbolls-VM och många har velat gratulera fransmännen till guldet. Zlatan passade på att skicka en liten pik till finalmålskytten Pogba.

Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic har spelat tillsammans i Manchester United och delar agent, Mino Raiolo. Efter VM-finalen ville Zlatan så klart gratulera sin vän till vinsten.

"Låt dem snacka, men spelet talar för sig själv @Paulpogba" skrev den svenska stjärnan på instagram tillsammans med en bild där Pogba poserar med VM-bucklan. Till det la han till hashtagsen #pogcup #myapprentice #congratsfrance.

Pogba, som har varit ifrågasatt för sina insatser såväl på som av plan, tackade för såklart "Lejonet" för hälsningen. Men finalmålskytten var inte så nöjd med hashtagsen. "Tack för orden Lejon, jag älskar dig mannen. Du kan jobba på hashtagsen dock" skrev den franska stjärnan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.