Zlatans glödande tal till AC Milan i omklädningsrummet

Zlatan Ibrahimović höll ett brandtal efter att han tagit hem Serie A-titeln med AC Milan. Han inledde med att hinta om frågan som fotbollsvärlden vill ha svar på: Var det hans sista match i karriären?
– Killar, lugna er. Jag ska inte säga hejdå, säger Zlatan innan han höll talet som fick omklädningsrummet att koka.

ANNONS
|

På söndagen vann Zlatan Ibrahimović sin tolfte ligatitel, när AC Milan tog hem sin första Serie A-titel på nästan elva år mot Sassuolo.

Hans tal och firande spridits som en löpeld och dagen efter segern lägger fotbollsklubben ut ett tal från Zlatans firande i omklädningsrummet.

– Killar, lugna er. Jag ska inte säga hejdå, inleder han, omringad av truppen och andra som gjort titeln till verklighet.

Avslutade med att välta bordet

För den stora frågan är om detta var Ibrahimović sista match i karriären. Det gav han inte svar på i omklädningsrummet, utan likt en tränare storhyllade sitt lag och Milan för deras insats. Det fick resten av Milan-truppen att eldas igång och klippet slutade i jubel.

ANNONS

– Gör mig nu en tjänst: Fira som mästare. För det är inte Milano som tillhör AC Milan...Italien tillhör AC Milan, ropar han ut i slutet av talet och välter bordet mitt i glädjeruset.

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovics Milan Serie A-mästare

LÄS MER:Zlatans vilda firande efter nya titeln

LÄS MER:Tack för allt, Zlatan – jag kommer att sakna dig

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS