Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Zlatan uttagen i truppen - trots skadan

Manchester Uniteds tränare José Mourinho berättade nyligen att han inte har några förhoppningar om att Zlatan Ibrahimovic kommer att göra comeback före nyår. Men nu kommer en antydan om att svensken kan vara tillbaka tidigare än så. Han är med i den Champions League-trupp som presenterades på måndagen.

För en vecka sedan stängde José Mourinho dörren för en Zlatan-comeback i Manchester United före nyår. Stjärnan bedömdes behöva längre tid för att återhämta sig efter den skada han ådrog sig i våras.

– Han kommer inte att vara redo för spel i Champions Leagues gruppspel. Jag tror inte att det finns en chans att han är tillbaka då, sa Mourinho då.

Återhämtningen kan gå snabbt

Men nu kommer klubben med en antydan om att Zlatans rehabilitering trots allt kan komma att gå oväntat snabbt. På måndagen presenterade klubben sin spelartrupp till Champions League-gruppspelet, och Zlatan är med.

– Han kommer att bidra mycket och hjälpa oss att nå vårt mål att vinna titeln, säger anfallskollegan Romelu Lukaku till klubbens oficiella hemsida och fortsätter:

Isak med i Dortmunds trupp

– Jag är inte rädd för konkurrensen. 

Värt att notera är också att Alexander Isak plockats ut i tyska Bourissa Dortmunds Champions League-trupp. Detta trots att svensken ännu inte spelat en minut i Bundesliga.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Alexander Olausson guidar till den bästa sporten vid sidan av eliten. För att anmäla dig behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.