Zlatan tränar med Hammarby

Zlatan Ibrahimovic, 38, tränar med Hammarby under torsdagen, skriver Expressen. Den svenske stjärnan är hemma i Sverige då den italienska ligan pausats på grund av coronaviruset.
– Han har bett om att få hålla igång med oss och vi sa självklart ja, säger Hammarbys ordförande Richard von Yxkull till SVT.

ANNONS
|

Efter två år i USA och Los Angeles fick det räcka för Zlatan Ibrahimovic. Då valde han att återvända till den europeiska toppfotbollen och skrev på för Milan. Där imponerande han omgående och var med och lyfte laget i ligan innan säsongen skulle avbrytas.

För när coronaviruset spred sig över världen och Italien ställdes Serie A in. Det är ännu oklart om och när säsongen skulle kunna spelas klart.

Nästan direkt när säsongen sköts upp valde Zlatan att lämna Italien och flög till Sverige i ett privatflygplan.

Under sin tid hemma i Sverige ligger han dock inte på latsidan.

ANNONS

LÄS MER: Vändningen kring Zlatan – fortsätter i Milan?

För att hålla igång har han nu valt att träna med Hammarby, klubben där han även är delägare och äger 25 procent av aktierna i klubben.

Under torsdagen var han med och tränare ute med A-laget i Hammarby på Årsta IP i Stockholm, enligt Expressen.

– Han har bett om att få hålla igång med oss och vi sa självklart ja. Jag vet inte hur länge han tränar med oss och det beror självklart på vad som händer i världen, säger Hammarbys ordförande Richard von Yxkull till SVT Sport.

LÄS MER: SVT-profilen John Taylor: Jag vet var Zlatans näsa finns

Tidigare i vintras var han även på plats i Stockholm när Hammarby mötte Varberg Bois i Svenska Cupen.

Hans kontrakt med den italienska storklubben löper ut efter säsongen och enligt Gazetta dello Sport talar det mesta för att han lämnar klubben – även om tidningen även uppgivit att om det blir fortsatt spel så blir det i Milan.

– Vi får se, jag vet inte ens själv vad jag vill, det händer något nytt varje dag. Vem hade kunnat förutspå det här med corona? Vi måste bara försöka leva och njuta av livet. Inte oroa oss för mycket. Jag har en familj att ta hand om, mår de bra så mår jag bra, sa han själv till Svenska Dagbladet nyligen.

ANNONS

Men det finns ändå flera som nu börjar tro att det trots allt blir spel i Hammarby för Zlatan Ibrahimovic.

– Jag har fått en känsla att han kommer spela i Hammarby. Han spelar väl klart i Milan om det blir någon säsong överhuvudtaget. Sen kommer han att avsluta i Hammarby, sa C More-experten, Alexander Axén i programmet ”Uppsnack Allsvenskan” på Dplay.

LÄS MER: Alexander Axén: "Zlatan kommer spela i Hammarby"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS